TV

DOE ZO VOORT

Oudercontact in het tweede leerjaar: voor de meester, gespeeld door Lukas Lelie, de lastigste avond van het jaar. Hij krijgt de ene na de andere ouder over de vloer, en die ouders ontpoppen zich binnen de kortste keren tot manager, psycholoog, bullebak of cheerleader van hun kind. Elk gesprek is een ongemakkelijke tocht door een mijnenveld van gevoeligheden en helikoptergedrag. 

Doe Zo Voort is een achtdelige komische reeks over hoge verwachtingen op lage stoeltjes. Lukas Lelie speelt niet enkel de hoofdrol, maar schreef de reeks ook.

Nu te zien op Streamz.

DOE ZO VOORT IN DE PERS
* Interview in Het Nieuwsblad: "Het is ‘Breaking bad’ zonder drugs, maar mét oudercontact."
* Interview in De Morgen

 

DE IDEALE WERELD

Al sinds 2013 het enige satirische actuamagazine op de Vlaamse televisie. Presentator Jan Jaap surft iedere dinsdag en donderdag op de deining van de actualiteit. Hij wordt daarin elke dag bijgestaan door een opmerkelijke naam uit de wereld van de sport, cultuur, politiek, wetenschappen of patisserie. Ze proberen lessen te trekken uit het heden, om daarna via ingewikkelde theoretische modellen en nutteloze filmpjes een stapje dichter te komen bij De Ideale Wereld. 

Lukas Lelie werkt al enkele jaren als redacteur en sidekick voor De Ideale Wereld.

 


Inschrijven op de nieuwsbrief van Lukas?